Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies of vergelijkbare technieken. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens vindt u in ons privacybeleid

Bereikbaarheid

Drievriendenhof is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. De passage ligt op is 10 minuten loopafstand vanaf het NS-station Dordrecht Centraal. Maar u kunt natuurlijk ook gebruik maken van de Citybus, die frequent vertrekt vanaf het station. Meer informatie over tijden en prijzen vindt u op 9292.nl .

Komt u met de auto naar het centrum van Dordrecht via de A16 en de N3, dan volgt u Dordrecht Centrum op de bewegwijzering en daarna P1 Parking Drievriendenhof aan de Korte Kolfstraat 235. Volg deze parkeerverwijsborden of u kunt de parking ook bereiken via de Museumstraat. De P1 Parking is direct gekoppeld aan DRI3VRIENDENHOF en heeft meer dan 400 parkeerplaatsen. In deze parkeergarage betaalt u slechts € 1,- per 28 minuten. De P1 Parking Drievriendenhof is 7 dagen per week, 24 uur geopend.

Meer informatie vindt u op p1.nl/parkeren/dordrecht.Update COVID-19

Dit zijn uitdagende tijden, voor mensen over de hele wereld. We begrijpen uiteraard uw zorgen met betrekking tot COVID-19. De veiligheid en het welzijn van onze klanten en medewerkers zijn zoals altijd van het grootste belang voor Drievriendenhof.

We volgen het advies van de lokale gezondheidsautoriteiten op de voet en benadrukken zowel onze klanten als de centrummedewerkers dat goede hygiëne de sleutel is om de verspreiding van dit virus tot een minimum te beperken. De gestelde maatregelen vanuit de RIVM worden nageleefd en waar nodig na aanpassing vanuit RIVM bijgesteld.

We nemen kennis van de laatste aankondiging van de Nederlandse overheid waarin de eis is opgenomen dat alle horeca (restaurants, bars) t/m 6 april 2020 sluit. We willen bevestigen dat het centrum, na de aankondiging van de regering, momenteel open blijft. Het is echter mogelijk dat sommige winkels het besluit hebben genomen om te sluiten of andere openingstijden te hanteren. Kijk hiervoor op de website van desbetreffende winkel. Onze excuses voor het eventuele ongemak dat hierdoor kan ontstaan.

Ook voor de geplande evenementen vraagt dit een actieplan. Gelet op de gestelde maatregelen vanuit het RIVM, is het noodzakelijk om ook de komende evenementen te cancelen. Via de website zullen we u op de hoogte houden over de ontwikkelingen en doorgang van evenementen.

Navigeer

Klik hier om DRI3VRIENDENHOF te openen op Google Maps
Algemene OpeningstijdenMaandag11:00 - 17:30Dinsdag09:30 - 17:30Woensdag09:30 - 17:30Donderdag09:30 - 21:00Vrijdag09:30 - 17:30Zaterdag09:30 - 17:00Zondag12:00 - 17:00
Facebook
Pinterest