Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies of vergelijkbare technieken. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens vindt u in ons privacybeleid

1 september 2017
Schoenenliefde!

Net als heel veel vrouwen, heb ik een schoenenverslaving! Ik kan er niks aan doen, maar ik houd gewoon van pumps, laarzen, sneakers, sandalen, enkellaarsjes, slippers en espadrilles. Zelfs met een paar klompen kan je mij gelukkig maken! Daarom heb ik een schoenencollectie waar menig vrouw jaloers op is (en mijn man stapelgek van wordt). Hoewel ik meer dan dertig paar schoenen in de kast heb, weet ik eigenlijk vrij weinig van mijn favoriete fashionitem. Daarom de vijf leukste schoenenweetjes op een rijtje!

1. Een vrouw bezit gemiddeld 23 paar schoenen
Nou dat is wel het leukste weetje van vandaag! Ik heb maar zeven paar schoenen meer dan een gemiddelde vrouw!

2. Acht paar schoenen verlaat niet/nauwelijks de kast
Ja, dat vind ik wel een beetje zonde. En hoewel ik er nooit bij stil heb gestaan, kan ik zelf ook drie paar schoenen bedenken die ik (vrijwel) nooit aantrek. Ik vind ze gewoon nergens bij staan, te hoog of te oncomfortabel. Heb jij dit ook? Ga eens bij jezelf na welke schoenen je niet draagt. Wellicht kan je er iemand anders blij mee maken of er aan aantal op Marktplaats verkopen! Dan kan je met dat geld je schoenengarderobe weer aanvullen!

3. De meest populaire schoenen zijn enkellaarsjes
42% van de vrouwen draagt het liefst enkellaarsjes. Ikzelf heb ook een heleboel enkellaarsjes. Op dit moment staat er een stoer enkellaarsje met een gesp van Sacha op mijn verlanglijstje. Ze passen bij elke look en kunnen super makkelijk gecombineerd worden. Daarnaast kan ik prima lopen op een blokhak!

4. Er bestaan schoenen die elke vrouw moet hebben!
Er zijn drie paar schoenen die absoluut niet mogen ontbreken in jouw schoenencollectie: een chique rode loper schoen. Deze opengewerkte pump loopt makkelijker dan dat hij eruit ziet doordat de voet ook van boven bandjes heeft! Ook de overknee laars mag niet ontbreken in jouw kast! De zwarte overknee laarzen van Sacha vallen net boven de knie en zijn gemaakt van Suede. Super leuk bij een jurkje! Tot slot moet je ook een paar toffe sneakers hebben natuurlijk! Vind je sneakers vaak iets te sportief?! De sneaker van Steps bewijst het tegendeel, dankzij het glanzende detail aan de achterkant, ziet de sneaker er chique uit! Deze sneaker is comfort en stijl in één.

5. Mannen geven meer geld uit aan een paar schoenen
Mannen geven gemiddeld €77,28 uit aan een paar nieuwe schoenen, terwijl vrouwen slechts €63,25 uitgeven aan een paar. Dus heren, het is dus logisch dat wij vaker investeren in ons favoriete fashionitem! Toch…?

Nou dit waren de vijf schoenenweetjes voor deze week! Leuk om te weten, toch?! Heb jij nog een leuke schoenenweetje?! Laat het weten op de social media pagina van Drievriendenhof. Ik ben benieuwd!

Algemene OpeningstijdenMaandag11:00 - 17:30Dinsdag09:30 - 17:30Woensdag09:30 - 17:30Donderdag09:30 - 21:00Vrijdag09:30 - 17:30Zaterdag09:30 - 17:00Zondag12:00 - 17:00
Facebook
Pinterest