Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies of vergelijkbare technieken. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens vindt u in ons privacybeleid

27 oktober 2017
Welke kleur lippenstift past bij jou?

‘Ik ben bijna klaar!’, roep ik naar mijn vriendin die onder aan de trap staat. Ik hoor haar ongeduldig van haar ene been op haar andere been wiebelen. Ze staat inmiddels al ruim een kwartier op me te wachten. We gaan vanavond samen de stad onveilig maken en ik wil er fantastisch uitzien. En ik moet het toegeven, het heeft wat tijd gekost, maar ik zie er echt geweldig uit. Ik heb een geweldig jurkje aan van Expresso. Simpel, maar toch chique. De jurk valt tot op m’n knie, maar door de pumps van Sacha zie ik er sexy en vrouwelijk uit. Mijn mobiel en make-up passen precies in mijn lak zwarte nieuwe enveloptasje van Steps. Nog een klein beetje lippenstift… en klaar!

Als ik mijn make-up tasje kijk, zie ik zes verschillende kleuren lippenstift: lichtroze, knalrood, donkerrood, paars, glitter en doorzichtig. Welke zal ik kiezen? Mijn moeder zegt altijd: de glimlach van de vrouw is het mooiste wat ze draagt. Dus ik mag dit niet verpesten! Maar hoe kan ik nou weten welke lippenstift het best bij me past? Ik doe nog snel m’n laptop open en lees een lippenstift artikel.

1. Dunne/smalle lippen:
Jij stond helaas niet vooraan in de rij toen de volle lippen werden uitgedeeld, maar je kunt ze wel een beetje faken. Hoe?! Gebruik een glanzende lipgloss en dep in het midden van je lippen een glanzende, witte oogschaduw!

2: Gele tanden:
Zijn jouw tanden gelig? Gebruik dan een donkere lippenstift! Een bruine of dieprode kleur zou jou prachtig staan! Oja, gooi zo snel mogelijk de oranje tint uit je make-up tasje. Deze kleur laat je tanden nog geler lijken!

3: Volle/dikke lippen:
Heb jij net zulke mooie lippen als Angelina Jolie? Pronk ermee! Ren naar Douglas en pak alle felle kleuren uit de schappen (felrood, knaloranje, paars): jouw lippen mogen gezien worden!

4: Lichte huid:
Tja, je zomertint is inmiddels verdwenen waarschijnlijk. Maar wees gerust! Er zijn nog vele kleuren die passen bij jouw witte huidje. Heb je donker haar? Ga dan voor een mooie helerrode kleur. Heb je lichtere lokken? Kies dan voor wat een wat lichtere lippenstift. Kleuren als lichtroze, koraal en nude passen perfect bij jou!

5: Donkere huid:
Jij kan alles hebben, dus leef je uit!

‘Ik ga anders vast hoor’, hoor ik mijn beste vriendin geïrriteerd naar boven roepen. Ja, ja. Ik kijk ik de spiegel en constateer dat ik én dunne lippen, én gelige tanden én een bleke huid heb. Geen idee welke lippenstift bij dit soort dramatische lippen past. Ik doe m’n make-up tasje dicht en besluit m’n lippen voorlopig maar te laten voor wat ze zijn. Ik loop volgende week wel langs Douglas Drievriendenhof voor een make-up advies. Tevreden loop ik naar beneden, waar mijn vriendin me op staat te wachten. Dit wordt een geweldige avond!

Algemene OpeningstijdenMaandag11:00 - 17:30Dinsdag09:30 - 17:30Woensdag09:30 - 17:30Donderdag09:30 - 21:00Vrijdag09:30 - 17:30Zaterdag09:30 - 17:00Zondag12:00 - 17:00
Facebook
Pinterest