Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies of vergelijkbare technieken. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens vindt u in ons privacybeleid

10 november 2017
Spijkerbroeken passen

Gaat het mevrouw’, hoor ik een mannenstem geschrokken zeggen. Ik klop het zand van mijn handen en raap mijn fiets op. ‘Ja, het gaat prima, bedankt’, zeg ik een beetje beschaamd. Hoewel ik deze route bijna met mijn ogen dicht kan fietsen (net niet dus, blijkt nu), omdat ik ‘m elke dag fiets, ben ik zonet toch erg hard onderuit gegaan. Iets met een paaltje op de weg en een WhatsApp bericht wat ik graag wilde lezen. Toch niet meer fietsen en WhatsAppen tegelijkertijd dus! Zuchtend kijk ik naar mijn spijkerbroek. Geloof me: de val was pijnlijk, maar het gat in deze jeans is een stuk pijnlijker. Mijn favoriete spijkerbroek.. wat zeg ik? Mijn favoriete kledingstuk! En hij is helemaal kapot. Vastbesloten stap ik weer op mijn fiets richting Drievriendenhof, maar nu met een glashelder doel: ik ga op spijkerbroekenjacht!

Als ik bij NewYorker in Drievriendenhof ben, sta ik voor een kast met wel 5, nee 10, misschien wel 15 verschillende spijkerbroeken! Straight cut, bootbut, high rise, skinny, boyfriend en ga maar door. Wat houden al deze pasvormen in? En welke pasvorm past bij mijn lichaam? Samen met de vriendelijke verkoopster van NewYorker pas ik vier verschillende spijkerbroeken.

Bootcut:
Een bootcut spijkerbroek sluit goed aan rond de bovenbenen en de billen, maar wordt iets wijder vanaf de knieën. De broek is eigenlijk perfect voor alle lichaamstypes! De broek laat rondere vrouwen slanker lijken en hele slanke vrouwen krijgen er juist meer volume door. Combineer de broek met een wat strakkere top voor een perfecte balans.

Boyfriend:
De boyfriend spijkerbroek is een stoere, nonchalante spijkerbroek, die zogenaamd zo uit de kast van je vriend komt. Deze stoere jeans is vooral geschikt voor vrouwen met ronde billen en lange benen: je benen lijken door de lengte van deze broek namelijk iets minder lang en je billen lijken iets platter. Heb je geen lange benen, maar wil je wel een boyfriend aan? Rol de pijpen op en draag hakken: voilà, je ziet er prachtig uit!

Skinny:
De skinny jeans is strak en is daarom vaak gemaakt van stretchstof. De pijpen lopen smal af, waardoor de vorm van je benen nauwgezet worden gevold. Daarom is de skinny vooral geschikt voor dames met slanke en/of lange benen. Ben je wat voller, maar wil je toch graag een skinny aan? Dat kan! Ga voor een hoge taille (high waist skinny).

Straight:
Straight spijkerbroeken zijn rechte spijkerbroeken welke over de hele beenlengte even wijd zitten. Deze jeans past eigenlijk bij alle lichaamsvormen. Heb je X- of O-benen? Dan is deze spijkerbroek perfect voor jou: de vorm van je benen is prachtig met dit model spijkerbroek. De broek is het mooist met een hakschoen!

Als ik uiteindelijk met mijn nieuwe spijkerbroek de NewYorker uitloop, ben ik bijna blij dat ik vandaag gevallen ben, zo geweldig vind ik mijn nieuwe spijkerbroek! De broek zit heerlijk, past perfect en was bovenal helemaal zo niet heel duur! Ik heb absoluut een nieuw favoriet kledingstuk gekocht!

Wat is jouw favoriete kledingstuk? Laat het weten op de social mediapagina van Drievriendenhof: https://www.facebook.com/Drievriendenhof/. Ik ben benieuwd!

Algemene OpeningstijdenMaandag11:00 - 17:30Dinsdag09:30 - 17:30Woensdag09:30 - 17:30Donderdag09:30 - 21:00Vrijdag09:30 - 17:30Zaterdag09:30 - 17:00Zondag12:00 - 17:00
Facebook
Pinterest