Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies of vergelijkbare technieken. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens vindt u in ons privacybeleid

24 november 2017
De zak van Sinterklaas

De zak van Sinterklaas
‘De zak van Sinterklaas,
Sinterklaas, Sinterklaas
De zak van Sinterklaas,
o jongens, jongens
’t is zo’n baas!’

Zingend komen een moeder en haar twee zoontjes mij tegemoet lopen terwijl ik met een rood hoofd mijn wekelijkse boodschappen in de auto prop. Ja, deze tekst kan ik wel beamen: die Sint is wel een baas! De beste man heeft een voor duizenden kindertjes een volle zak met cadeautjes in huis, terwijl ik nog geen enkel Sinterklaascadeautje heb. Correctie, ik heb nog niks: geen gedicht, geen surprise, geen pepernoot, niks!

Ik open mijn getrokken lootje op internet en hoop van harte dat mijn nichtje eindelijk haar verlanglijstje heeft ingevuld. Leeg. Niet dus. Hoe kan je iemand verrassen als diegene geen verlanglijstje heeft ingevuld. Ik besluit maar naar Drievriendenhof te gaan en me te laten inspireren door de winkels.

Als eerst ga ik naar Douglas. Hoewel ik slechts een budget heb van €30,-, wordt ik verrast door het ruime assortiment aan geurtjes waaruit ik kan kiezen voor dit bedrag. De vriendelijke verkoopster van de Douglas laat mij verschillende geuren ruiken. Als eerst ruik ik de sprankelende en bloemige geur van Guess. Vervolgens ruik ik de frisse exotische geur van DKNY en tot slot probeer ik de vrouwelijke, kruidige geur van Calvin Klein. Ik wist niet dat je zoveel lekkere geurtjes kon halen voor maar €30,-! Voor mezelf haal ik het eerste geurtje, van Guess, maar ik vind het moeilijker om een keuze te maken voor mijn nichtje.

Vervolgens loop ik door naar DIDI. Ik zie daar een prachtige grof gebreide muts! Aangezien mijn nichtje het altijd koud heeft, is dit een perfect cadeau! Het gebreide model is ontzettend fashionable en door de kleuren overal bij te combineren! Ik reken €19,99 af en loop verder naar de volgende winkel.

Aangekomen bij de Sacha loop ik direct naar de accessoires. De accessoires van Sacha zijn leuk, trendy en helemaal niet duur! Als ik gouden staafjes oorbellen zie liggen, koop ik ze direct! Deze oorbellen zijn minimalistisch en helemaal in! Ik betaal €3,99 en loop verder.

Na een snelle rekensom weet ik dat ik nog exact €6,- kan uitgeven. En waar kan dat nou beter dan bij de Primark! Sokken, cosmetica, kaarsjes; bij Primark kan je ontzettend veel kopen voor €6,-. Ik besluit een sierkussen te kopen voor mijn nichtje. Dit kussen is schattig, super zacht en qua kleur vrij basic, dus kan overal bij!

Tevreden en met een volle zak met cadeautjes loop ik Drievriendenhof uit! Deze Sinterklaas is helemaal klaar voor Sinterklaasavond! Nouja… op een surprise en een gedichtje na dan... Ik heb nog een week, dus dat moet goedkomen!

Wie heb jij getrokken met Sinterklaas? En wat heb jij voor hem/haar gekocht? Laat het weten op de social media pagina van Drievriendenhof! Ik ben benieuwd!

Algemene OpeningstijdenMaandag11:00 - 17:30Dinsdag09:30 - 17:30Woensdag09:30 - 17:30Donderdag09:30 - 21:00Vrijdag09:30 - 17:30Zaterdag09:30 - 17:00Zondag12:00 - 17:00
Facebook
Pinterest