Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies of vergelijkbare technieken. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens vindt u in ons privacybeleid

15 december 2017
Kerst voorbereidingen

‘All I want for Christmas is you!!!’ hoor Mariah Carey luidkeels door de boxen van Didi zingen. Ik sta stralend voor de spiegel in het pashokje. Dit jurkje is perfect!! Ik heb een warm jurkje aan met een panterprintje: uitgesproken, stijlvol en feestelijk! Precies wat ik zocht! ‘All Ik want for Christmas is dit jurkje’ grap ik naar de aardige verkoopster wanneer ik naar de kassa loop. Ik reken het jurkje af en loop naar buiten.

Als ik buiten sta, voel ik me ontzettend gelukkig. Het is immers bijna Kerstmis! De kerstsfeer in Drievriendenhof is goed: de mensen zijn vrolijk, de winkels hebben fantastische kerstcollecties en de kerstmuziek is gezellig. Als ik op mijn horloge kijk, zie ik dat het pas 13:00 uur is. Nog een uur de tijd. Hoewel ik alle kerstcadeautjes al lang binnen heb, vind ik het helemaal niet erg om nog even rond te ‘moeten’ lopen in deze overdekte winkelstraat. Daarbij heb ik zin om mezelf te trakteren op een paar prachtige schoenen onder mijn nieuwe jurkje!

Ik loop naar mijn favoriete schoenenwinkel: Sacha. Hoewel ik het liefst een pump aantrek met een enorme hak weet ik bij voorbaat al dat ik daar veel spijt van ga krijgen. Ik moet het hele kerstdiner uitserveren en dat doe ik toch liever op een iets makkelijkere schoen. Ik kies voor een zwarte schoen met een kleine blokhak: stijlvol en prima op te lopen! Daarbij staat deze schoen prachtig onder m’n nieuwe jurkje!

Yes, eindelijk is het 14:00 uur! Ik ren de Douglas binnen, richting de Benefit Brow Bar voor een wenkbrauwbehandeling! Hoewel ik mijn wenkbrauwen normaal gesproken zelf verzorg, wil ik het voor de feestdagen beter aanpakken. Mijn wenkbrauwen worden gewaxt , geëpileerd en geverfd. Hoewel ik bang was dat het ontzettend veel pijn zou doen, valt het me 100% mee! De medewerkster is zeer professioneel en luistert goed naar mijn wensen! Tot slot raadt ze me het wenkbrauwpotlood van Benefit aan om het goed bij te houden. Hiermee kan je levensechte haartjes tekenen wanneer je teveel hebt geëpileerd of gewoon niet zulke volle wenkbrauwen hebt. Door de speciale grip van het potlood, kan je makkelijk en zeer precies tekenen.

Voldaan en tevreden loop ik de Douglas uit en daarmee ook Drievriendenhof. Het was een topdag! Daarbij ben ik helemaal klaar voor de Kerst!

Hoe bereid jij je voor op de Kerstdagen? Laat het weten op de Facebookpagina van Drievriendenhof! Ik ben benieuwd!

Algemene OpeningstijdenMaandag11:00 - 17:30Dinsdag09:30 - 17:30Woensdag09:30 - 17:30Donderdag09:30 - 21:00Vrijdag09:30 - 17:30Zaterdag09:30 - 17:00Zondag12:00 - 17:00
Facebook
Pinterest