Op deze website wordt gebruik gemaakt van cookies of vergelijkbare technieken. Meer informatie over de verwerking van persoonsgegevens vindt u in ons privacybeleid

29 december 2017
Sportschool kleding

‘In 2018 ga ik meer sporten, minder snoepen en gezonder leven!’, zeg ik hardop tegen mezelf. Zoals elk jaar na de Kerstdagen sta ik geschrokken op de weegschaal. Ik had echt wel rekening gehouden met één of twee kerstkilo’s maar niet met vier!! Tijd om me weer in te schrijven bij de sportschool en om weer fit te worden! Ik ren naar Drievriendenhof om een sportoutfit te kopen!

Lekker hip
Hoewel je vroeger gewoon je oude, verwassen shirtje uit de kast pakte wanneer je ging sporten, is dit tegenwoordig not-done. Ik loop stralend door Drievriendenhof: de winkels liggen vol met modieuze sportkleding, dus je kunt ook fashionable zijn wanneer je gaat sporten! Yes!

Felle kleuren
Ik las laatst dat een juiste sportlook tevens zorgt voor motivatie om écht te gaan sporten. Dus ik moet eerst weten wat helemaal hip wordt in 2018 als het gaat om sportkleding!
Hoewel zwart natuurlijk ook prima is, zijn de felle kleuren tijdens het sporten helemaal in! Kies eens voor een gekeurde legging of een knal oranje shirt! Binnen is het gewoon hip en buiten is het super handig! Je valt lekker op wanneer je bijvoorbeeld een rondje rent, dus geen auto die je per ongeluk over het hoofd ziet!

Sport BH
Of je nou gaat hockeyen, gaat rennen of gaat fitnessen… Grote borsten of kleine borsten hebt, het is altijd essentieel om een goede sport bh te dragen! Een sport-bh is bedoelt om tijdens het sporten de extra beweging op te vangen. Daarbij kan het sporten zonder sport-bh leiden tot nek- of rugklachten. Veel vrouwen dragen geen sport-bh omdat een sport-bh duur is of niet mooi is. Maar kijk eens bij NewYorker: de winkel heeft mooie sport-bh’s voor een klein prijsje!

Het juiste materiaal
Het is belangrijk dat je tijdens het sporten goed materiaal aan hebt. We willen het sporten immers niet zwaarder maken dan het al is, toch?! Kies daarom comfortabele en ademende kleding. Aktiesport heeft shirtjes met zweet afvoerend Dri-FIT-materiaal, waardoor je transpiratie direct wordt afgevoerd!

Met een tas vol met sportkleding loop ik Drievriendenhof ui! Ik wacht helemaal niet tot 2018, ik ga vanmiddag nog naar de sportschool! Iedereen mag mijn hippe outfit bewonderen!

Wat doe jij aan tijdens het sporten? Of sport je helemaal niet? Laat het weten op de Facebookpagina van Drievriendenhof! Ik ben benieuwd!

Algemene OpeningstijdenMaandag11:00 - 17:30Dinsdag09:30 - 17:30Woensdag09:30 - 17:30Donderdag09:30 - 21:00Vrijdag09:30 - 17:30Zaterdag09:30 - 17:00Zondag12:00 - 17:00
Facebook
Pinterest